YogaNidra onsdag 19.30

kr 1.500

YogaNidra er en myk og rolig time hos YaYoga. Nidra betyr søvn på sanskrit, og denne timen kombinerer myk og rolig vinyasa/dynamisk flow med fokus på hele kroppen og de fleste stillingene/øvelsene gjøres på matten. Klassen deles i 2 like deler, hvorav den første delen består av mer dynamisk yoga, og den siste foregår på matten liggende og dere blir veiledet gjennom en herlig mindfull meditasjon/hvile.

Kurset varer i 10 uker og starter i uke 3. Alle nivåer kan delta på denne klassen.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

YogaNidra er en myk og rolig time hos YaYoga. Nidra betyr søvn på sanskrit, og denne timen kombinerer myk og rolig vinyasa/dynamisk flow med fokus på hele kroppen og de fleste stillingene/øvelsene gjøres på matten. Klassen deles i 2 like deler, hvorav den første delen består av mer dynamisk yoga, og den siste foregår på matten liggende og dere blir veiledet gjennom en herlig mindfull meditasjon/hvile. Yoga Nidra er en meditasjonsteknikk som også er kjent som yogasøvn. Når vi praktiserer denne teknikken lar vi kroppen sovne samtidig som vi lar sinnet er bevisst og beholder fullt fokus. Yoga nidra hjelper oss med å finne en dyp avspenning som kan bidra til å løse fysiske og mentale spenninger.

Alle nivåer kan delta på denne klassen som starter uke 3 og varer i 10 uker. Vi anbefaler deg å ha med et teppe til Nidra delen og kanskje en øyepute til å ha over øyene om du har.