YogaBliss onsdag 09.00

kr 1.500

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag.
Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned og skaper rolige dynamiske øvelser i kombinasjon med dyp ro. Vi har fokus på pusteøvelser og jobber med rolige, flytende sekvenser inspirert av dynamisk yoga, yin yoga og myk yoga. Vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger.
Forvent en time med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi vil også bruke eteriske oljer i våre diffusere for å øke velvære og avspenning.

Kurset starter i uke 15 og varer i 10 uker.

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

YogaBliss er en myk og rolig yogaklasser hos oss, inspirert av dynamisk yoga og yin yoga, i tilleg bruker vi eteriske oljer i diffusere som støtter oppunder yogapraksisen. Du vil oppleve å bli varm og få god energi, alle nivåer kan delta dersom man er frisk og har god helse.

YogaBliss bygger på dynamisk yoga med stort fokus på pust og bevegelse i rolig takt, samt at vi stopper opp og holder noen av stillingene over tid for å myke godt opp. Du vil lære å puste yogapust og ikke minst bli kjent med dine styrker og svakheter i kropp. Vi ønsker å myke opp der vi er stive, og styrke der vi er svake. Vi søker oppmerksomheten innover på bevisst bruk av pust gjennom hele timen. Dette vil hjelpe deg å gi slipp på fysiske og mentale spenninger. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

Kurset passer alle nivå, til deg som er ny og erfaren.