YogaBliss onsdag 09.00

kr 1.500

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag.
Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned og skaper rolige dynamiske øvelser i kombinasjon med dyp ro. Vi har fokus på pusteøvelser og jobber med rolige, flytende sekvenser inspirert av dynamisk yoga, yin yoga og myk yoga. Vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger.
Forvent en time med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi vil også bruke eteriske oljer i våre diffusere for å øke velvære og avspenning.

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

YogaBliss er en myk og rolig yogaklasser hos oss, inspirert av dynamisk yoga og yin yoga, i tilleg bruker vi eteriske oljer i diffusere som støtter oppunder yogapraksisen. Du vil oppleve å bli varm og få god energi, alle nivåer kan delta dersom man er frisk og har god helse. Ellers kan vi varmt anbefale medisinsk yoga som starter 10.30 onsdag: https://www.yayoga.no/yogakurs/medisinskyoga/

YogaBliss bygger på dynamisk yoga med stort fokus på pust og bevegelse i rolig takt, samt at vi stopper opp og holder noen av stillingene over tid for å myke godt opp. Du vil lære å puste yogapust og ikke minst bli kjent med dine styrker og svakheter i kropp. Vi ønsker å myke opp der vi er stive, og styrke der vi er svake. Vi søker oppmerksomheten innover på bevisst bruk av pust gjennom hele timen. Dette vil hjelpe deg å gi slipp på fysiske og mentale spenninger. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

Kurset passer alle nivå, til deg som er ny og deg med noe erfaring med yoga. Fin kombinasjon med Myk Yoga, Ashtanga basis.