Yoga for mannfolk – tirsdager i november

kr 1.000

Yoga for mannfolk  «movember» tirsdager i november 18.00-19.15

Vi setter fokus på mannen i november og har et 4 ukers kurs for menn/gutter som ønsker å bli sterkere og mykere. Klassen baserer seg på den dynamiske yogaformen AshtangaYoga som er en veldig populær yogaretning for deg som trives med å bli svett og sliten. Mange menn liker denne formen for yoga. Du vil lære pusteteknikk og bli kjent med ulike yoga øvelser som myker opp stive hamstrings, bakside av rygg og lår og mellom skuldrene som ofte er et området mange opplever som typiske vondter. Syntes du det er vanskelig å knyte joggesko uten å sitte på en stol? Da er det på tide å myke opp kropp og sinn.

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Yoga movember! Vi setter fokus på mannen i november og har et eget kurs for menn/gutter som ønsker å bli sterkere og mykere og lære yoga hos oss. Klassen baserer seg på den fysiske og dynamiske yogaformen AshtangaYoga som er en veldig populær yogaretning for deg som trives med å bli svett og sliten. Mange menn liker denne fysiske formen for yoga. Du vil lære pusteteknikk og bli kjent med ulike yoga øvelser som myker opp stive hamstrings, bakside av rygg og lår og mellom skuldrene som ofte er et området mange opplever som typiske vondter. Syntes du det er vanskelig å knyte joggesko uten å sitte på en stol? Da er det på tide å myke opp kropp og sinn.

Klassen undervises av erfaren instruktør på en uformell måte og den varer i 75 minutter. Fantastisk kombinasjon til løping og annen trening. Kurset varer i 4 uker, men mulighet for å fortsette i etterkant. Første kurskveld 3. november kl. 18.00

Alle kan komme uansett form, alder og erfaring. Husk egen matte, ellers kan du leie av oss i 4 uker.