YinYoga tirsdag 19.30

kr 2.400

YinYoga er en av våre mest populære yogaklasser og er en rolig form for yoga som skal gi tid til fordypning både fysisk og mentalt.

Hvorfor skal vi gjøre YinYoga: I de fleste andre former for yoga dreier det seg først og fremst om å strekke og styrke musklene, men i yinyoga er målet å strekke bindevevet og styrke leddene i kroppen. Dette tar litt lengre tid enn å strekke musklaturen. Stillingene holdes typisk i tre til fem minutter. Den avsluttes med ledet avspenning og mange sier de sover bedre og oppnår økt velvære i kropp og sinn.

Ved kjøp av høstkurs innen 20. juni får du 10% rabatt om du legger inn rabatt kupong 10 i nettbutikken. Kan ikke tilbakeføres om det ikke blir gjort i kjøpsprosessen.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

YinYoga er en av våre mest populære yogaklasser og er en rolig form for yoga som skal gi tid til fordypning både fysisk og mentalt.

Hvorfor skal vi gjøre YinYoga: I de fleste andre former for yoga dreier det seg først og fremst om å strekke og styrke musklene, men i yinyoga er målet å strekke bindevevet og styrke leddene i kroppen. Dette tar litt lengre tid enn å strekke musklaturen. Stillingene holdes typisk i tre til fem minutter.

Pusten er essensiell, den skal hjelpe med å komme dypere inn i hver posisjon, samt hjelpe med å åpne hofter, bekken, skuldre, rygg og bryst. YinYoga kan gjøres alene, eller som et komplement til de fysisk krevende yogatypene, for eksempel ashtanga. En klasse som passer alle nivåer.