SivanandaYoga onsdag 19.30

kr 2.550

Sivananda yoga er klassisk yoga (Hatha yoga), utviklet av legen Swami Sivananda. Det er pusteøvelser, solhilsen samt 12 grunnøvelser og klassen avsluttes med dyp avspenning. Alt er skreddersydd for å fremme best mulig fysisk og mental helse, og kan tilpasses enhver kropp og alder.

Dette er er kurs for både nye og litt mer erfarne til SivanandaYoga.

Kurset starter uke 35 og varer i 15 uker.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Sivananda yoga er klassisk yoga (Hatha yoga), utviklet av legen Swami Sivananda. Det er pusteøvelser (Pranayama),  solhilsen (Surya Namaskar) 12 yogiske grunnøvelser (Asana) og dyp avspenning (Savasana) i Sivananda yoga. Alt er skreddersydd for å fremme best mulig fysisk og mental helse, og kan tilpasses enhver kropp og alder.

Dette er er kurs for både nye og litt mer erfarne til Sivananda yoga. I starten vil vi gå grundig  gjennom alle øvelser, slik at alle blir kjent med serien. Etter hvert vil alternative øvelser bli gitt til de som ønsker mer utfordringer, men det vil også hele tiden bli gitt tilpasninger for de med ulike utfordringer. Vi kommer til å se litt på de fem hovedprinsippene i yoga, slik at deltakerene får mer kunnskap om yoga som en holistisk (helhetlig) praksis.

Hver klasse avsluttes med en god og ledet avspenning. Sivananda varer 90 min, dette for å kunne favne både pust, bevegelse og avspenning på en god måte for alle.