AshtangaYoga mandag 18.00

kr 1.600

AshtangaYoga 75 minutter passer for deg som har øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.  Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet.

Kurset starter i uke 15 og varer i 10 uker. De mandagene vi holder stengt, er du velkommen på andre ashtanga klasser hos oss.

 

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

AshtangaYoga 75 minutter passer for deg som har øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie og/eller har gjennomført minimum 1 ashtanga nybegynner kurs. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.  Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet.

I denne klassen forutsetter vi at du ikke trenger at vi viser deg alle stillingene, og at du er ganske selvstendig og trygg på de avsluttende øvelsene.