AshtangaYoga mandag 18.00

kr 1.600

AshtangaYoga 75 minutter passer for deg som lett øvet/øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.  Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet. 10 ukers kurs.

 

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

AshtangaYoga 75 minutter passer for deg som lett øvet/øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie og/eller har gjennomført minimum 1 ashtanga nybegynner kurs. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.  Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet.

I denne klassen forutsetter vi at du ikke trenger at vi viser deg alle stillingene, og at du er ganske selvstendig og trygg på de avsluttende øvelsene. Onsdag har vi en 60 minutters klasse som er frem til båten/navasana uten de avsluttende øvelsene ellers så anbefaler vi deg mysore tirsdag 19.30 eller torsdag.