AshtangaYoga torsdag 19.30

kr 1.700

AshtangaYoga 30/90 er ledet ashtanga klasse i de stående stillingene og frem til et par sittende, og etter det vil du ha mulighet til å fortsette din praksis med hjelp av lærer i rommet. Passer godt for deg som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere, eller deg som er erfaren og liker å gjøre ledet i kombinasjon med mysore. Du trenger ikke være redd for å ikke å huske stillinger. Du vil få hjelp der du er. Passer alle nivåer. 10 uker .

 

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

AshtangaYoga 30/90 minutter passer for deg som lett øvet/øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til en del av øvelsene og puste teknikken i første serie eller gjennomført ashtanga nybegynner kurs hos YaYoga. Vi underviser hele den stående og frem til et par sittende stillinger. Deretter vil det gå over til mysore/egenpraksis med god støtte av lærer, og dette er en unik måte å lære ashtanga på. Dersom du er vant til Ashtanga ledet 60/75 minutter vil du her kanskje lære et par ekstra yogastillinger i trygge rammer og få god hjelp i de avsluttende øvelsene. Husk at du bestemmer hvor langt og hvor mye du vil gjøre i ashtanga yoga.

Du vil få en helt annen innsikt i ashtanga yoga og du vil få hjelp der du er i praksisen. Om du ønsker å bli trygg i ashtanga yoga, anbefaler vi deg sterkt å prøve denne klassen. Super kombinasjon med blant annet mysore på mandag og lørdag morgen.