AshtangaYoga onsdag 18.00

kr 1.500

Passer for deg som er lett øvet/øvet i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i deler av første serie. Vi underviser deg frem til båten/navasana i fin flyt, og dette er en fin klasse for deg som har fulgt ashtanga basis/nybegynner, har hatt pause eller rett og slett syntes 60 min. er en fin varighet  minutter med flyt. Vi underviser med god flyt og du blir varm og god. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Passer for deg som er litt øvet i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie. Vi leder denne klassen til båten, så gjør vi 3 avsluttende stillinger. Dette er en fin klasse etter Ashtanga Basis eller for deg som ønsker å gjøre ashtanga, men syntes 60 min. er nok. Du får en fin flyt og blir sterkere og mykere. Vi underviser etter ashtanga prinsippet med åpning og avslutningsmantra og med sanskrit tellinger og herlig flyt.

Denne klassen er en super kombinasjon med andre ashtanga klasser og mykere yogaklasser hos YaYoga. Vi kan varmt anbefale myk yoga rett etter klassen dersom du har tid og anledning.