Ashtanga helg m/Astrid Holte Østbye 8-9. jan 2022

kr 1.000

Velkommen på Ashtanga helg med Astrid Holte Østbye

Lørdag 8. januar

  • 08.30-11.00 Ashtanga Mysore Style
    • Dere blir delt på klokkeslett så ikke alle starter samtidig
  • 11.00-12.00 kaffeprat med Astrid

Søndag 9. januar

    • 08.30-11.00 Ashtanga Mysore Style
      • Dere blir delt på klokkeslett så ikke alle starter samtidig

Det blir god tid til å stille spørsmål både teoretisk og praktiske spørsmål på lørdag, samt at Astrid har et tema.

Pris for kun mysore er kr. 400,-

Denne helgen passer for deg som har minimum 1 Ashtanga kurs og har noe erfaring med mysore style. Spør oss om du er usikker. Påmeldingen er bindende, og refunderes ikke. Dersom YaYoga må kansellere helgen grunnet covid19 restriksjoner, vil vi flytte helgen.

YaYoga medlemmer har 10 % rabatt på hele helgen, ikke kun mysore. Bruk kupong 10 i nettbutikken, kun aktive medlemmer.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til nok en inspirasjonshelg med kunnskapsrike Astrid Holte Østbye.

Litt om Astrid: hun er født og oppvokst i Tromsø og tok sin første Ashtanga time i 2003 da hun studerte i Australia. Umiddelbart ble hun inspirert av denne praksisen som gjennom år med praksis har hatt stor innflytelse på livet hennes. Siden den gang har hun hatt ni lenger opphold i Mysore, India, hvor hun studerer og fordyper praksisen med sin lærer Sharath Jois.

Astrid er en dedikert student og lærer av Ashtanga Yoga og den tradisjonelle metoden slik den undervises på Sri. K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI). Hun er autorisert level 2 fra Sharath, hun lærer nå 3. serien fra han og har også assistert Sharath to ganger i Shalaen i Mysore. I perioder når Astrid ikke får dratt til Mysore drar hun til New York og studerer med KPJAYI Certified lærer Eddie Stern.

Astrid var tidligere eier og hovedlærer på Mysore Yoga Oslo, der hun siden 2014 har bygd opp og daglig underviser mysore programmet og nå driver hun mysore programmet på Puro Yoga med Pernille. Astrid gleder seg til å komme til YaYoga for 4 gang og vi er super klare for ny helg.