AshtangaYoga mandag 18.00

kr 2.250

AshtangaYoga 60 er ny på timeplanen og passer for deg som har fulgt 1 kurs i Ashtanga og trives med en kortere og effektiv Ashtanga klasse. I denne klassen vil vi lede dere gjennom solhilsen a og b med modifiseringer og alle de stående øvelsene, samt et par sittende før vi går til avsluttende øvelser og hvile. Flott kombinasjon med andre yogaklasser hos YaYoga. Du vil bli sterkere og smidigere på dette kurset.

Kurset starter uke 35 og varer 15 uker.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

AshtangaYoga 60 minutter passer for deg som har fulgt 1 kurs i Ashtanga og trives med en kortere og effektiv Ashtanga klasse. I denne klassen vil vi lede dere gjennom solhilsen a og b med modifiseringer og alle de stående øvelsene, samt et par sittende før vi går til avsluttende øvelser og hvile. Dersom du har knapp tid og ønsker å flette inn flere ashtanga klasser vil du både utvikle og opprettholde ashtanga formen med denne klassen. Du bør ha kjennskap til pusten og de stående stillingene for å delta, flott kombinasjon med andre ashtanga klasser og intro kurset som starter tirsdag 18.00. Beate og Wivi rullerer på denne klassen og gleder oss til å bli bedre kjent. Den kan også kombineres med mysore som starter i etterkant kl. 19.15.

AshtangaYoga er en fysisk yogaretninger med fokus på pust, blikk og låser i god flyt. Vi tar for oss alle de stående øvelsene og noen av de sittende, samt at vi har fokus på riktig teknikk og pusten.  Du vil oppnå økt styrke og smidighet og passer alle som liker å bevege seg og bli svett.