Nybegynnerkurs Ashtanga yoga -oppstart 4. mai

kr 800

Vi setter opp et nytt nybegynner kurs i Ashtanga yoga fra mandag 4. mai som varer i 6 uker. Dette er et intensivt og morsom kurs for deg som er helt ny eller har hatt en pause fra det. Du vil bli gitt grundig opplæring og det anbefales at du etter beste evne prøver å få med deg hver klasse for økt utbytte og mestring.

Ashtanga er en dynamisk yogaretning og du bør like å bli sliten og svett. Denne klassen er meget godt egnet for gutta boys.

Dette kurset starter etter planen i YaYogas studio 4. mai. Dersom YaYoga fortsatt må holde stengt, vil vi tilby klassen via zoom istedet.

På lager

Beskrivelse

Passer for deg som er ny til ashtanga yoga eller har hatt en pause fra ashtanga eller ønsker en grundig gjennomgang på nytt av halve første serien. AshtangaYoga er en fysisk og dynamisk yogaform, som stammer fra Mysore, India og er en yogaretning som ikke inneholder musikk og sekvensen er den samme fra gang til gang, og du vil lære flere stillinger etterhvert som du blir tryggere på de første. Det bygger på hverandre og er en fantastisk måte å lære å bli bedre kjent med seg selv både fysisk og mer mentalt.

Det vil være fokus på solhilsen a og b og de stående øvelsene de første ukene, for å så å bevege dere over til sittende stillinger som har som hovedfokus på hofter, bakside av rygg og lår samt styrke hele kroppen din. Du vil bli svett og sliten, og ikke minst sterkere i løpet av kurset. Det vil bli gitt modifiseringer og støtte til alle der de er.

*nybegynner kurs varer 6 uker og starter etter planen i YaYogas studio 4. mai. Dersom YaYoga fortsatt må holde stengt, vil vi tilby klassen via zoom istedet.

Wivi som underviser har lang erfaring med å lære bort ashtanga fra grunn og har en stødig ashtanga praksis selv. Hun underviser med humor og er opptatt av at dere får mestring og utbytte av kurset.