AshtangaMysore mandag fra 19.15

kr 2.550

Ashtanga Mysore er en «stille» praksis i eget tempo – den tradisjonelle måten å undervise Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India. I en Mysore klasse praktiserer du i ditt tempo og får støtte og veiledning der du er din ashtanga praksis. Du vil bli gitt nye stillinger når du behersker de foregående. Denne klassen passer for alle som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere.

Vi anbefaler alle som vil fordype sin yogapraksis å prøve dette med oss! Vi er der for deg og du trenger ikke være spesielt erfaren.

Kurset starter uke 35 og varer 15 uker.

Kategori:

Beskrivelse

Ashtanga Mysore er en «stille» praksis i eget tempo – den tradisjonelle måten å undervise Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India. Dette er klassen der du utvikler din personlige praksis. I en Mysore klasse praktiserer du i ditt eget tempo sammen med andre på ulike nivåer og er utrolig inspirerende. Hver utøver praktiserer så langt ut i serien som de har lært og husker, og læreren gir hjelp og justeringer tilpasset til den enkelte. Du vil bli gitt nye stillinger når du behersker de foregående. Her er det lov å spørre om hjelp og assistanse og bruke litt ekstra tid på det du syntes kan være vanskelig.

Alle nivåer er velkommen, og er en ypperlig måte å starte din ashtanga praksis på samtidig liker mange å ha gjennomført et ashtanga kurs hos YaYoga tidligere. Du trenger ikke huske øvelsene og det er lov med «jukseelapp» Vi anbefaler alle som vil fordype sin yogapraksis å prøve dette med oss! Vi er der for deg!