AshtangaIntrokurs* tirsdag 18.00

kr 1.400

Dette er et lukket kurs som varer 8 uker med mulighet for å fortsette på andre klasser i etterkant.

Passer for deg som er helt ny til AshtangaYoga eller har hatt en lang pause. AshtangaYoga er en fysisk yogaretninge med fokus på pust, konsentrasjon og energilåser i god flyt hvor du blir både sterk og myk. Vi tar for oss alle de stående øvelsene og noen av de sittende, samt at vi har fokus på riktig teknikk og pusten.

Du vil oppnå å få bedre kontakt med pusten og din kropp og vi vil gi gode modifiseringer for alle.

Kurset starter uke 35 og varer i 8 uker. Medlemmer må melde seg på også til yogapost@yayoga.no 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Dette er et lukket kurs som varer 8 uker med mulighet for å fortsette på andre klasser i etterkant.

Passer for deg som er helt ny til AshtangaYoga eller har hatt en lang pause. AshtangaYoga er en fysisk yogaretning med fokus på pust, konsentrasjon og energilåser i god flyt hvor du blir både sterk og myk. Ashtanga Yoga er et godt yogasystem som bygger på de samme øvelsene fra gang til gang, og når du er klar vil du lære flere øvelser.

Vi tar for oss solhilsen a og b, samt alle de stående øvelsene og noen av de sittende. Vi har fokus på riktig teknikk og pust. De første gangene vil vi øve på pusteteknikk og forklare grunnleggende hva ashtanga yoga er, for så lære oss de stående stillingene med solhilsen A & B. Dette er klassen for deg som liker å jobbe og bli varm og svett. Wivi og Beate som underviser ashtanga yoga på YaYoga vil undervise denne klassen sammen.