Ashtanga helg med Astrid Holte Østbye

kr 1.400

Velkommen til en Ashtanga helg med Astrid Holte Østbye 14-15. november. Workshop er fulltegnet, kontakt oss for å stå på venteliste.

  • 09.00-10.30 Ashtanga Mysore Style
  • 10.30-11.00 Matpause, kaffe/te og mulighet til en yoga prat
  • 11.00-13.00 Teknikk og teori
    • Teknikk i yoga stillinger etter Navasana/båten frem til avsluttende
    • Overganger mellom stillingene og flyt teknikk
    • Bakoverbøyninger

Det blir god tid til å stille spørsmål både teoretisk og praktisk underveis.

 

 

Denne helgen passer for deg som har minimum 1 Ashtanga kurs og har noe erfaring med mysore style. Spør oss om du er usikker.

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til nok en inspirasjonshelg med kunnskapsrike Astrid Holte Østbye.

Litt om Astrid: hun er født og oppvokst i Tromsø og tok sin første Ashtanga time i 2003 da hun studerte i Australia. Umiddelbart ble hun inspirert av denne praksisen som gjennom år med praksis har hatt stor innflytelse på livet hennes. Siden den gang har hun hatt ni lenger opphold i Mysore, India, hvor hun studerer og fordyper praksisen med sin lærer Sharath Jois.

Astrid er en dedikert student og lærer av Ashtanga Yoga og den tradisjonelle metoden slik den undervises på Sri. K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI). Hun er autorisert level 2 fra Sharath, hun lærer nå 3. serien fra han og har også assistert Sharath to ganger i Shalaen i Mysore. I perioder når Astrid ikke får dratt til Mysore drar hun til New York og studerer med KPJAYI Certified lærer Eddie Stern.

Astrid var tidligere eier og hovedlærer på Mysore Yoga Oslo, der hun siden 2014 har bygd opp og daglig underviser mysore programmet. Astrid gleder seg til å komme til YaYoga for 2 gang og vi er super klare for ny helg.