Velkommen til yoga i 2020! Vi har et variert og rikt yogatilbud. Kontakt oss for prøvetime.

 

Studenter (under 30 år), senior og uføre får 15 % rabatt ved å bruke kupongkode 15% i kassen.

NB: Studentkort/legitimasjon vises første kursdag.

Ashtanga Yoga 1+/Mysore torsdag- lett øvet

kr 3.500

Ashtanga yoga 1+/mysore en en klasse for deg som har minimum 1 ashtanga kurs og ønsker å fordype deg videre i ashtanga og anbefales å kombinere med andre ashtanga klasser for økt forståelse og utbytte.

For deg som er ny til mysore så leder vi den stående sekvensen til sittende, derfra vil du bli veiledet på egen hånd gjennom de stillingene du mestrer, så vil du lære nye i eget tempo med støtte fra ashtanga lærer. Det vil bli utdelt «jukselapper» de første 2 gangene som du får samt at vi er 2 lærere de første ukene for å gi god hjelp til alle nivåer. Kurset varer i 22 uker.

Dersom du er helt ny anbefaler vi deg å starte med ashtanga yoga nybegynner kurs mandag. 

 

AshtangaMysore tirsdag 19.30 – lett øvet

kr 3.500

AshtangaMysore er stille praksis med lærer i rommet som hjelper og støtter deg i ashtanga serien. Du vil bli gitt stillinger og støtte der du trenger, og du vil lære deg ashtanga på en fantastisk måte. Du kan benytte «jukselapp» om du er usikker, men det beste er å lene seg på lærer som følger med. Du vil bli personlig veiledning og støtte akkurat der du er og du kan følge din rytme og pust.

Alle nivåer (minimum 1 nybegynner kurs) i ashtanga og vi anbefaler deg å praktisere mysore med andre ashtanga retninger, dess oftere dess bedre utbytte. Kurset varer 22 uker.

AshtangaYoga 1* mandag 18.00- nybegynner/lett øvet

kr 1.900

AshtangaYoga 1 mandag er et nybegynner kurs for deg som er helt ny til ashtanga eller har hatt en pause fra det. Du vil bli gitt grundig og trygg opplæring og det anbefales at du etter beste evne prøver å få med deg hver klasse for økt utbytte og mestring. Ashtanga er en dynamisk yogaretning og du bør like å bli sliten og svett.

*AshtangaYoga 1 kurset varer frem til påske med mulighet for å fortsette på ashtanga kurs onsdag/torsdag etter påske.

sesongkort høst

Medlemskap YaYoga

kr 750
 • YaYogas «beste» pris for yoga så mye du vil
 • Faktura per måned på kr 750,-
  • Bindingstid minimum 12 mnd
  • Ingen faktura for juli grunnet feriestengt
 • Gratis måned ved påmelding innen 1. desember
 • Frys ved sykdom/ferier
  • ved minimum 14 dager
 • 20 % rabatt på alle workshop
 • 1 gratis workshop per sesong i regi av lærere fra YaYoga/samt yogabliss med SIlje Brun
 • Fri deltagelse i asthanga klubb – mer info kommer
mor og barn yoga

Mor og Barn Yoga – oppstart uke 6

kr 1.400

Mor og barn yoga for deg med baby mellom opptil 12 mnd, og vi anbefaler mor å ha vært på 6 ukers kontroll hos legen. Har du hatt keisersnitt, kan det være du trenger vente til 3 mnd er gått.

Klassen er basert på ashtanga yoga, men med øvelser og stillinger tilrettelagt for deg som er født. Klassen starter i uke 6, og varer i 8 uker.

Dette er en utrolig fin tid å lære yoga, pust og tilbringe tid med babyer og kanskje bli kjent med andre som er i permisjon.

Myk Yoga mandag 09.00- åpent nivå

kr 3.300

MykYoga mandag morgen er en klasse for alle nivåer i yoga. Du vil trygt bli veiledet gjennom pust, bevegelse, kjernestyrke og en god avspenning. Du vil oppleve å bli mykere og mer avspent gjennom å gjøre myk yoga. Dette er en klasse for alle nivåer, ny som erfaren. Kurset varer 22 uker.

 

Myk Yoga onsdag 19.30- åpent nivå

kr 3.300

Myk Yoga onsdag 19.30 er en klasse for alle nivåer. Den kombinerer myke yoga øvelser med noen styrkende øvelser for kjernemuskulaturen. Du beveger deg mykt fra deg ene yoga stillingen til den andre, godt støttet av trygg veiledning og inspirerende musikk. Dette er en super time å starte med om du er ny, men også for deg som søker en rolig og styrkende form for yoga. Kurset varer 22 uker.

 

sesongkort høst

Sesongkort sesong vinter/vår 2020 (22 uker)

kr 5.500

Sesongkort kan praktisere yoga så ofte de vil og praktisere også utenom åpningstid samt delta i ashtanga klubb.

 • Sesongen 2020 varer i 22 uker
  • bindende ut sesongen
 • Sesongkort får 10 % rabatt på workshops i regi av YaYoga lærere
 • Alltid sikret plass på klasser

Sivananda Yoga mandag 19.30- nybegynner/lett øvet

kr 3.500

Sivananda yoga er klassisk yoga (Hatha yoga), utviklet av legen Swami Sivananda. Det er pusteøvelser (Pranayama),  solhilsen (Surya Namaskar) 12 yogiske grunnøvelser (Asana) og dyp avspenning (Savasana) i Sivananda yoga.

Kurset passer for deg som er nybegynner og mer erfaren, men er du ny bør du følge kurset helt fra starten for en bedre opplevelse og forståelse av sivananda yoga.

Kurset varer i 22 uker.

 

Yin Yoga torsdag 18.00

kr 3.500

Yin Yoga er en rolig yoga klasse som søker å strekke bindevev, muskulatur og ligamenter, derfor holdes stillingen lenger enn de andre yogaretningene, dette kombineres med pusteteknikk og trygg veiledning. Du vil oppleve en dyp ro og avspenning etter klassen, og mange sier de får forbedret søvnmønster. Dette er en klasse for alle nivåer, og kurset varer i 22 uker.

sesongkort høst

Yoga Bliss (rolige yoga) tirsdag 18.15 – åpent nivå

kr 3.300

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause . Forvent en time med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi vil kombinere flytende bevegelser med rolige/mykgjørende øvelser. Vi bruker også eteriske oljer for å øke velvære og avspenning. Dette er en klasse for alle nivåer og kurset varer 22 uker.

 

Yoga Bliss torsdag – Rolig yoga

kr 3.300

Yoga Bliss er en myk og rolig yoga klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause . Forvent en time med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi vil kombinere flytende yoga bevegelser med rolige/mykgjørende øvelser. Vi bruker også eteriske oljer for å øke velvære og avspenning. Dette er en klasse for alle nivåer og kurset varer 22 uker.

NB: Du binder deg for hele sesongen, faktura for restbeløp kommer 1. mars