Kursene er klare til å bookes fra torsdag 26. november. Vintersesongen vil vare i 10 uker, frem til påske. Det vil være mulig med gratis prøvetime i uke 2, men husk påmelding via yogapost@yayoga.no  

Takk for at du leser og følger YaYoga smittervern reglene: https://www.yayoga.no/informasjon/smittevern

BarneYoga

BarneYoga 5+

kr 1.100

Velkommen til BarneYoga i 2021. På BarneYoga er det fokus på lek og samhørighet, vi leker oss igjennom mange morsomme øvelser og blir både varme og glade. La barnet ditt oppdage gleden av å bevege seg i et trygt og koselig miljø hos YaYoga. Herlige og morsomme Kajsa Mickelsen er ansvarlig denne sesongen og hun gleder seg til å møte nettopp ditt barn. Vi anbefaler alle barn å ha med egen matte, men vi kan låne ut ved behov.
Kurset varer i 10 uker og starter opp uke 2.

medisinsk yoga

MedisinskYoga

kr 1.700

Vi gleder oss over å kunne tilby MedisinskYoga fra 2021. Denne yogaformen er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Hvis du er helt frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.  MediYogas rolige og meditative form skjuler dype og omfattende påvirkninger i kropp og sinn. Lisa Hasselberg underviser MediYoga hos oss, hun har level 1MediYoga utdannelse, utdannet sykepleier og ikke minst en dedikert yogautøver. Hun underviser med en herlig ro og kunnskap. Velkommen.

Yoga for menn* tirsdag 18.00

kr 400

Velkommen til fortsettelse på manneyoga fra november. Dette er kun 2 ukers kurs i uke 49 og 50. Lukket kurs for deg som fulgte forrige kurset.

Vi gleder oss til å sammen lære mer om stillingene og pusten som dere allerede har begynt på. Velkommen.

sesongkort høst

Medlemskap YaYoga

kr 375kr 750

 

 • Dersom dere er 2 fra samme familie og med samme adresse får deltagere nr 2 halv pris, se alternativer
 • YaYogas «beste» pris for yoga så mye du vil
 • Faktura per måned på kr 750,-
  • Bindingstid minimum 12 mnd
  • Ingen faktura for juli grunnet feriestengt
 • Frys ved sykdom/ferier
  • ved minimum 14 dager
 • 10 % rabatt på alle workshop
 • 1 gratis workshop per sesong i regi av lærere fra YaYoga
 • Fri deltagelse i asthanga klubb – ashtanga møte en gang per mnd lørdag/søndag
sesongkort høst

Sesongkort vinter 2021- 10 uker

kr 2.900

Sesongkort er for deg som ikke ønsker medlemskap, men fortsatt ønsker å gjøre yoga så ofte og mye du vil fra uke 42 ut uke 50. Du vil også ha 10 % rabatt på workshops hos YaYoga.

 

medisinsk yoga

MykYoga mandag 09.00- 10 uker

kr 1.500

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

 

medisinsk yoga

AshtangaMysore mandag-10 uker

kr 1.700

Ashtanga Mysore er en «stille» ashtanga yoga praksis i eget tempo med god hjelp av en erfaren og støttende lærer i rommet. Dette er den tradisjonelle måten å undervise Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India. I en Mysore klasse praktiserer du i ditt tempo og får støtte og veiledning der du er din ashtanga praksis. Du vil bli gitt nye stillinger når du behersker de foregående. Denne klassen passer for alle som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere, men også helt nye kan delta. Det anbefales å kombinere denne klassen med 1 til 2 ashtanga klasser per uke for best utbytte og opplevelse. Spør oss om du er usikker.

Vi anbefaler alle som vil fordype sin yogapraksis å prøve dette med oss! Vi er der for deg og du trenger ikke være spesielt erfaren.

 

medisinsk yoga

YinYoga tirsdag 19.30- 10 uker

kr 1.600

YinYoga er en rolig yogapraksis der vi er stillingene over tid. Vi påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. YinYoga er rolig og myk praksis som bringer kroppen i en meditativ tilstand og hjelper oss å roe ned i en tid der alt går fortere og fortere. Når vi er i stillingene lenge finnes det åpning for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi har tid og rom til å rette bevisstheten mot pusten og kroppen, og tillater stunden å være akkurat som den er, uten å stenge ute deler av opplevelsen, uten å dømme.

 

medisinsk yoga

AshtangaYoga onsdag 18.00-10 uker

kr 1.600

Passer for deg som er lett øvet/øvet i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i deler av første serie. Vi underviser halve primary series i 75 minutter med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.

 

medisinsk yoga

MykYoga torsdag 18.00- 10 uker

kr 1.500

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

 

medisinsk yoga

AshtangaYoga torsdag 19.15- 10 uker

kr 1.700

AshtangaYoga 30/90 er ledet ashtanga klasse i de stående stillingene og frem til et par sittende, og etter det vil du ha mulighet til å fortsette din praksis med hjelp av lærer i rommet. Passer godt for deg som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere, eller deg som er erfaren og liker å gjøre ledet i kombinasjon med mysore. Du trenger ikke være redd for å ikke å huske stillinger. Du vil få hjelp der du er. Passer alle nivåer. 10 uker .