Vi ønsker velkommen til en herlig yogahøst på YaYoga. Er du helt ny, så er det mulighet med prøvetime på utvalgte klasser, men ta kontakt på e-post med oss yogapost@yayoga.no 

 •  Begrenset med plasser, husk å melde deg på. 

Takk for at du leser og følger YaYoga smittervern reglene: https://www.yayoga.no/informasjon/smittevern

sesongkort høst

Medlemskap YaYoga

kr 375kr 750

 

 • Dersom dere er 2 fra samme familie og med samme adresse får deltagere nr 2 halv pris, se alternativer
 • YaYogas «beste» pris for yoga så mye du vil
 • Faktura per måned på kr 750,-
  • Bindingstid minimum 12 mnd
  • Ingen faktura for juli grunnet feriestengt
 • Frys ved sykdom/ferier
  • ved minimum 14 dager
 • 20 % rabatt på alle workshop
 • 1 gratis workshop per sesong i regi av lærere fra YaYoga
 • Fri deltagelse i asthanga klubb – ashtanga møte en gang per mnd lørdag/søndag
sesongkort høst

Sesongkort høsten 2020

kr 3.800

Sesongkort er for deg som ikke ønsker medlemskap, men fortsatt ønsker å gjøre yoga så ofte og mye du vil. Dette sesongkort gjelder fra uke 34 og ut sesongen, totalt 16 uker. Du vil også ha 10 % rabatt på workshops hos YaYoga.

Sesongen varer 16 uker.

MykYoga mandag 09.00

kr 2.250

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

Kurset starter uke 35 og varer i 15 uker.

AshtangaYoga mandag 18.00

kr 2.250

AshtangaYoga 60 er ny på timeplanen og passer for deg som har fulgt 1 kurs i Ashtanga og trives med en kortere og effektiv Ashtanga klasse. I denne klassen vil vi lede dere gjennom solhilsen a og b med modifiseringer og alle de stående øvelsene, samt et par sittende før vi går til avsluttende øvelser og hvile. Flott kombinasjon med andre yogaklasser hos YaYoga. Du vil bli sterkere og smidigere på dette kurset.

Kurset starter uke 35 og varer 15 uker.

AshtangaMysore mandag fra 19.15

kr 2.550

Ashtanga Mysore er en «stille» praksis i eget tempo – den tradisjonelle måten å undervise Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India. I en Mysore klasse praktiserer du i ditt tempo og får støtte og veiledning der du er din ashtanga praksis. Du vil bli gitt nye stillinger når du behersker de foregående. Denne klassen passer for alle som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere.

Vi anbefaler alle som vil fordype sin yogapraksis å prøve dette med oss! Vi er der for deg og du trenger ikke være spesielt erfaren.

Kurset starter uke 35 og varer 15 uker.

AshtangaIntrokurs* tirsdag 18.00

kr 1.400

Dette er et lukket kurs som varer 8 uker med mulighet for å fortsette på andre klasser i etterkant.

Passer for deg som er helt ny til AshtangaYoga eller har hatt en lang pause. AshtangaYoga er en fysisk yogaretninge med fokus på pust, konsentrasjon og energilåser i god flyt hvor du blir både sterk og myk. Vi tar for oss alle de stående øvelsene og noen av de sittende, samt at vi har fokus på riktig teknikk og pusten.

Du vil oppnå å få bedre kontakt med pusten og din kropp og vi vil gi gode modifiseringer for alle.

Kurset starter uke 35 og varer i 8 uker. Medlemmer må melde seg på også til yogapost@yayoga.no 

Utsolgt

YinYoga tirsdag 19.30

kr 2.400

Kurset er fulltegnet høsten 2020, vi vurderer ekstra klasse etter høstferien.

YinYoga er en av våre mest populære yogaklasser og er en rolig form for yoga som skal gi tid til fordypning både fysisk og mentalt.

Hvorfor skal vi gjøre YinYoga: I de fleste andre former for yoga dreier det seg først og fremst om å strekke og styrke musklene, men i yinyoga er målet å strekke bindevevet og styrke leddene i kroppen. Dette tar litt lengre tid enn å strekke musklaturen. Stillingene holdes typisk i tre til fem minutter. Den avsluttes med ledet avspenning og mange sier de sover bedre og oppnår økt velvære i kropp og sinn.

Kurset starter uke 35 og varer 15 uker. Prøvetime uke 34.

YogaBliss onsdag 09.00

kr 2.250

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag.
Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned. Vi har fokus på pusteøvelser og jobber med rolige, flytende sekvenser hvor vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger.

Forvent en time med rolig stemning, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi vil også bruke eteriske oljer for å øke velvære og avspenning.

Kurset starter uke 35 og varer i 15 uker.

AshtangaYoga onsdag 18.00

kr 2.400

Passer for deg som er lett øvet/øvet i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i deler av første serie. Vi underviser halve primary series i 75 minutter med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.

Kurset starter uke 35 og varer 15 uker.

SivanandaYoga onsdag 19.30

kr 2.550

Sivananda yoga er klassisk yoga (Hatha yoga), utviklet av legen Swami Sivananda. Det er pusteøvelser, solhilsen samt 12 grunnøvelser og klassen avsluttes med dyp avspenning. Alt er skreddersydd for å fremme best mulig fysisk og mental helse, og kan tilpasses enhver kropp og alder.

Dette er er kurs for både nye og litt mer erfarne til SivanandaYoga.

Kurset starter uke 35 og varer i 15 uker.

MykYoga torsdag 18.00

kr 2.250

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

Kurset starter uke 35 og varer i 15 uker.

AshtangaYoga torsdag 19.15

kr 2.550

AshtangaYoga 60/90 er ledet ashtanga klasse frem til navasana/båten og etter det vil du ha mulighet til å fortsette din praksis med hjelp av lærer i rommet. Passer godt for deg som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere, eller deg som er erfaren og liker å gjøre ledet i kombinasjon med mysore. Du trenger ikke være redd for å ikke å huske stillinger. Du vil få hjelp der du er. Passer alle nivåer.

Kurset starter uke 35 og varer i 15 uker.

 

MykFredag fredag 17.30

kr 2.250

MykFredag er en herlig avslutning på uken. Vi varierer klassene mellom:

 • MykYoga
 • YinYoga
 • YogaBliss
 • RestorativYoga

 

AshtangaMysore* lørdag 09.00

kr 2.550

Ashtanga Mysore er en «stille» praksis i eget tempo – den tradisjonelle måten å undervise Ashtanga Yoga på som det læres ut i Mysore, India. Hver elev praktiserer så langt ut i serien som de har lært og husker, og læreren gir hjelp  tilpasset den enkelte. Du vil bli gitt nye stillinger når du behersker de foregående.

Alle nivåer er velkommen, og er en ypperlig måte å fordype din ashtanga praksis på. Du trenger ikke huske øvelsene og det er lov med «jukseelapp» Klassen er assistert mellom 09.30-10.30 og du kan møte opp fra 08.45.

Kurset varer i 15 uker og starter uke 35.