Foreløpig plan, alt skal være klart 27. november.

Velkommen til vintertimeplan hos YaYoga som starter uke 2 og varer frem til påske uke 12. Vi har begrenset plasser på timer grunnet covid 19 og velger å ikke ha åpen uke av samme grunn. Men du er velkommen til prøvetime i uke 2 ved å sende oss e-post til: yogapost@yayoga.no

Vi har flere klasser for deg som er ny til yoga, og kan anbefale grunnkurs i ashtanga yoga om du ønsker å bli sterkere og mykere, og ikke minst våre myke klasser som YinYoga 1 og MykYoga. Kursene varer i 10 uker, og vi holder stengt i vinterferien uke 8.

Nyhet på vinter timeplan er MedisinskYoga onsdag morgen med Lisa Hasselberg. Lukket kurs, påmelding og minimum 5 kurs deltagere. Les mer om klassen her: https://www.yayoga.no/yogakurs/medisinskyoga/ 

I tillegg gleder vi oss til å tilby BarneYoga for de minste denne sesongen også med Kajsa Mikkelsen. Anbefalt alder fra 5+ opptil ca 8 år.

Vi håper du blir fornøyd med tilbudet vårt!

NB: Husk å kun delta på yogaklasser når du er frisk og dine nærkontakter er friske, og sett dere inn i smittevernreglene til YaYoga. Dersom vi mot formodning skulle må stenge vil vi undervise online og/eller utsette kursene tilsvarende varighet slik at du ikke taper kurset.