Velkommen til YaYoga, ditt lokale yogastudio i Holmestrand. Vi gleder oss til å åpne igjen fra uke 17, og håper du finner noen klasser du ønsker å følge. Frem til høst timeplan starter, så selger vi: medlemskap, sesongkort, sommerklippekort 5/10/15 klipp samt drop in. Du må logge deg inn i vår nettbutikk Punchpass for å kjøpe det du ønsker. Er du usikker på hva du skal velge, bare spør oss. Velkommen på yoga.

Vårens yogaklasser:

MykYoga 60 min.

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

YinYoga 60/75 min.

YinYoga er en rolig yogapraksis der vi er stillingene over tid. Vi påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. YinYoga er rolig og myk praksis som bringer kroppen i en meditativ tilstand og hjelper oss å roe ned i en tid der alt går fortere og fortere. Når vi er i stillingene lenge finnes det åpning for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi har tid og rom til å rette bevisstheten mot pusten og kroppen, og tillater stunden å være akkurat som den er, uten å stenge ute deler av opplevelsen, uten å dømme.

YogaBliss 60 min.

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag.
Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned og skaper rolige dynamiske øvelser i kombinasjon med dyp ro. Vi har fokus på pusteøvelser og jobber med rolige, flytende sekvenser inspirert av dynamisk yoga, yin yoga og myk yoga. Vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger.
Forvent en time med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Vi vil også bruke eteriske oljer i våre diffusere for å øke velvære og avspenning.

MykFredag 60 min.

MykFredag er en herlig start på helgen, hvor vi har fokus på pust, rolige yogaøvelser og avspenning. Instruktørene rullerer på denne timen, og vil være en variasjon av våre rolige yogaklasser som YinYoga, YogaBliss, MykYoga og YogaNidra. Denne klassen er åpen for drop in, medlemmer, sesongkort og klippekort.

AshtangaYoga klasser:

Vi tilbyr 3 ulike ashtanga klasser denne våren, det blir satt opp nybegynner helg og nytt kurs til høsten samt at vi skal ha en intensiv uke i sommer.

AshtangaYoga 75- ledet

AshtangaYoga 75 minutter passer for deg som har øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.  Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet.

AshtangaYoga Mysore 90

Dette er den tradisjonelle måten og praktisere Ashtanga yoga på. Her holder man på i sitt eget tempo og man gjør så mye man kan. Hvis man er helt ny til yoga vil man lære noen grunnleggende stillinger og derfra gradvis lære mer. Timen passer for alle.

AshtangaYoga Mix 30/90 min

AshtangaMix passer nivå lett øvet i ashtanga yoga, og er ledet ashtanga klasse i de stående stillingene og frem til et par sittende, og etter det vil du ha mulighet til å fortsette din praksis med hjelp av lærer i rommet. Passer godt for deg som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere, eller deg som er erfaren og liker å gjøre ledet i kombinasjon med mysore. Du trenger ikke være redd for å ikke å huske stillinger. Du vil få hjelp der du er.