Velkommen til YaYoga, ditt lokale yogastudio i Holmestrand. Frem til høst timeplan starter, så selger vi: medlemskap, sesongkort, klippekort og drop in. Du må logge deg inn i vår nettbutikk Punchpass for å kjøpe det du ønsker. Er du usikker på hva du skal velge, bare spør oss. Velkommen på yoga.

Høstens yogaklasser:

MykYoga 60 min.

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk. Vi har i høst MykYoga tirsdag 18.00

YinYoga 75 min. Fulltegnet!

YinYoga er en rolig yogapraksis der vi er stillingene over tid. Vi påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. YinYoga er rolig og myk praksis som bringer kroppen i en meditativ tilstand og hjelper oss å roe ned i en tid der alt går fortere og fortere. Når vi er i stillingene lenge finnes det åpning for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi har tid og rom til å rette bevisstheten mot pusten og kroppen, og tillater stunden å være akkurat som den er, uten å stenge ute deler av opplevelsen, uten å dømme. Vi har YinYoga i høst mandag 19.30.

YogaNidra 75 min.

YogaNidra er en myk og rolig time hos YaYoga. Nidra betyr søvn på sanskrit, og denne timen kombinerer myk og rolig vinyasa/dynamisk yoga med fokus på hele kroppen med meditasjon og hvile. Klassen deles i 2 like deler, hvor den første delen er myk dynamisk yoga og siste halvdel er nidra/meditasjon og hvile. Dette er en ypperlig time dersom du ønsker å finne dyp ro og klare å slappe av i hverdagen. Du vil lære nyttig verktøy til hvordan selv roe ned kropp og sinn. Alle nivåer velkommen. Anbefales å ha med teppe, pute og evt. øyepute til å ha over øynene til hvile. Vi har YogaNidra i høst onsdag 19.30.

MorgenYoga 60 min.

Den beste starten på dagen med oss på morgenyoga, som er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn både økt styrke og mykhet med fokus på pust og glede.
Dette er en styrkende time som passer for alle hvor vi har fokus på rolige og funksjonelle styrkende yogaøvelser. I høst har vi MorgenYoga for alle mandag og onsdag kl. 08.30.

MykFredag 60 min.

MykFredag er en herlig start på helgen, hvor vi har fokus på pust, rolige yogaøvelser og avspenning. Instruktørene rullerer på denne timen, og vil være en variasjon av våre rolige yogaklasser som YinYoga, MykYoga og YogaNidra. Denne klassen er åpen for drop in, medlemmer, sesongkort og klippekort.

AshtangaYoga klasser:

Vi tilbyr 3 ulike ashtanga klasser denne høsten, det blir satt opp nybegynner kurs som vil vare i 6 uker og i januar starter nye introkurs i ashtanga.

AshtangaYoga 75- ledet

AshtangaYoga ledet passer for deg som har øvet nivå i ashtanga yoga og kjenner til de fleste øvelsene og puste teknikken i første serie. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.  Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet. Lørdag morgen er ledet halve serien, så er det mulighet for å praktisere mysore resten eller gå til avsluttende. En lenger ledet del enn på Ashtanga Mix klassene.

AshtangaYoga Mysore 90

Dette er den tradisjonelle måten og praktisere Ashtanga yoga på. Her holder man på i sitt eget tempo og man gjør så mye man kan. Hvis man er helt ny til yoga vil man lære noen grunnleggende stillinger og derfra gradvis lære mer. Timen passer for alle.

AshtangaYoga Mix 30/90 min

AshtangaMix passer nivå lett øvet i ashtanga yoga, og er ledet ashtanga klasse i de stående stillingene og frem til et par sittende, og etter det vil du ha mulighet til å fortsette din praksis med hjelp av lærer i rommet. Passer godt for deg som har fulgt 1 ashtanga kurs tidligere, eller deg som er erfaren og liker å gjøre ledet i kombinasjon med mysore. Du trenger ikke være redd for å ikke å huske stillinger. Du vil få hjelp der du er.

AshtangaYoga introduksjon

Er du helt ny i ashtanga yoga eller har hatt en lang pause, er dette klassen for deg. AshtangaYoga er en dynamisk yoga som kombinerer pust, konsentrasjon og fysiske øvelser i en bestemt rekkefølge. Du vil lære de ulike yogastillingene i takt med egen utvikling kombinert med fokus på pust og konsentrasjon. AshtangaYoga har opprinnelse fra Mysore, India og er en veldig populær yogaform som passer for alle som trives med å være fysisk, bli varm og sliten og har lyst til å bygge opp både styrke og mykhet i kropp og sinn. Denne klassen passer alle uansett alder, form og kjønn. Har du skader, kontakt oss i forkant. Kurset varer i 6 uker, så vil du få tilbud om å fortsette på AshtangaMix kl. 19.15 etter høstferien. NB: ikke inkludert i prisen på nybegynner kurset. Vi har AshtangaIntro på torsdager i høst frem til høstferien uke 41.