YaYoga Holmestrand ble startet av Wivi Aulesjord i 2014 i leide lokaler i Klovnen Kaffebar, før hun valgte å satse på egne, nyoppussede lokaler i Bekkegata 2, Holmestrand. Etter kun 1/2 år, så dukket behovet opp for mer plass, og da valgte YaYoga å utvide lokalene samt pusse opp en liten sal i tillegg. Så i dag har YaYoga 2 flotte saler med sjarm og varme.

Eier og grunnlegger av YaYoga Wivi Aulesjord hadde lenge drømt om å åpne Holmestrands første rendyrkede yogastudio. Hos YaYoga skal alle uansett alder, kjønn og stadier i livet føle seg velkommen og inkludert. Du trenger ikke være myk eller sterk for å komme til YaYoga. Vi vektlegger humor i undervisningen da vi har tro på at det hjelper folk å slappe av og ikke minst  føle seg hjemme hos oss.

De siste årene har YaYoga vokst, og nå tilbys det flere ulike yogastilarter og yogalærere. For nærmere presentasjon av oss som jobber, se instruktører.

Hovedvekten av klassene er innen Ashtanga Yoga som er en fysisk yogastil, og vi har klasser for nybegynnere og mer erfarne. I tillegg undervises det i YinYoga, Vinyasa Yoga, Myk & Sterk Yoga og ikke minst BarneYoga! Se beskrivelse av klassene for mer informasjon.

Vi ønsker at YaYoga skal være et hyggelig og varmt sted å komme for yoga praksis, alle skal føle seg sett og trygge. Det vil alltid være friskt vann, kaffe og te i etterkant av klassene. Og ikke minst skal vi jevnlig tilby workshops med egne instruktører og andre anerkjente yoga instruktører.

Velkommen til yoga med oss på YaYoga Holmestrand!