YaYoga Holmestrand ble startet av Wivi Aulesjord i 2014 i leide lokaler i Klovnen Kaffebar, før hun valgte å satse på egne, nyoppussede lokaler i Bekkegata 2, Holmestrand hvor vi har undervist godt over 1200 herlige mennesker, arrangert store og små yoga workshops med blant annet: David Robson og Jelena Vesic, Basia Lipska Larsen, R. Alexander Medin, Henriette Lien og mange flere.

Etter 4 flotte år i Bekkegaten er YaYoga på flyttefot og fra 5. august finner du oss i Ringveien 1 på Kleivbrottet! Yogasalen blir lysere, større og med stor høyde under taket. Vi får også en flott yogalounge hvor vi serverer te og vann og alltid rom for en prat før eller etter yoga, og ikke minst godt med parkering og nært buss stasjon og byen.

Hos YaYoga skal alle uansett alder, kjønn og stadier i livet føle seg velkommen og inkludert. Du trenger ikke være myk eller sterk for å komme til YaYoga. Vi vektlegger humor i undervisningen da vi har tro på at det hjelper folk å slappe av og ikke minst  føle seg hjemme hos oss.

De siste årene har YaYoga vokst, og nå tilbys det flere ulike yogastilarter og yogalærere. For nærmere presentasjon av oss som jobber, se instruktører.

Hovedvekten av klassene er innen Ashtanga Yoga som er en fysisk yogastil, og vi har klasser for nybegynnere og mer erfarne. I tillegg undervises det i YinYoga, Vinyasa Yoga, Myk Yoga og Sivananda Yoga og ikke minst BarneYoga med jevne mellomsrom! Se beskrivelse av klassene for mer informasjon.

Vi ønsker at YaYoga skal være et hyggelig og varmt sted å komme for yoga praksis, alle skal føle seg sett og trygge. Og ikke minst skal vi jevnlig tilby workshops med egne instruktører og andre anerkjente yoga instruktører.

Velkommen til yoga med oss på YaYoga Holmestrand!