Wivi Aulesjord

Wivi Aulesjord

Wivi har lang erfaring innen trening og helse fra S.A.T.S og Puls, og utdannet seg i 2012/2013 på www.puroyoga.no hos R. Alexander Medin som ashtanga yoga instruktør 200 timer i tillegg til dette har hun kurs i barneyoga hos http://groovykidsyoga.com/ .

Wivi har SAFE trener kurs gjennom S.A.T.S og utallige andre kurs innen gruppetrening.

Wivi har praktisert med flere kjente Ashtanga instruktører som; R. Sharath Jois, Kino MacGregor, Tim Feldmann, Maria Boox, Mark Robberds, Laruga, David Robson, David Swenson og Petri Raisanen, i tillegg til at har hun flere ganger vært i India for å fordype seg i Ashtanga.

Før hun åpnet YaYoga Holmestrand underviste hun yoga og andre klasser på treningssenter. Wivi underviser etter klassisk ashtanga yoga prinsipp kombinert med trygghet og humor, hvor man kan slappe av uansett hvor man er i praksisen.

Marit Haugen

Marit V Haugen

Marit startet sin yoga praksis ved Yggdrasil Yogaskole i Oslo for mange år siden. Hun har praktisert til og fra i en årrekke, men har de siste årene jevnlig praktisert Ashtanga Yoga. Marit har deltatt på flere workshops og kurs med blant andre Tim Feldman, Kino Mac Gregor, Maria Boox og Petri Raisanen. Marit har gjennomført 200 timers Ashtanga utdanning hos R. Alexander Medin fra Puro Yoga og samt gjennomført modul 1 & 2 i YinYoga ved Hi Yoga, Oslo. Marit er utdannet Cand. ed fra Universitetet i Oslo. Hun har en videreutdanning som kognitiv terapeut og jobber hos PPT i Vestfold fylkeskommune. Marit er en varm og engasjerende person, og underviser med trygghet og humor både Ashtanga og YinYoga.

I 2016 gjennomførte Marit sin Yin utdannelse hos Ulrica Nordberg og starter 200 timers utdannelse i 2019 innen Yin & Yang. Du kan virkelig glede deg til Marits yogaklasser.

Anita Muldsvor

Anita Muldsvor

Anita underviser VinyasaYoga hos YaYoga i høst.

Anita startet i 2004 sin Ashtanga Praksis i Prana studio og har praktisert fast hos Puro Yoga med Alexander Medin m. flere.

I tillegg til Ashtanga har Anita praktisert Vinyasa, Jivamukti og Acro yoga og deltatt på mange kurs med blant annet: Petri Räisänen, Camilla Veen samt at hun i 2013/14 tok Barneyogautdanning hos Mediyoga.

Anita har tidligere drevet med konkurranseskyting og tok et grunnfag i idrettsledelse innen denne sporten ved Norges idrettshøgskole. Anita har gjennomført vinyasa utdanning og starter videreutdanning innen vinyasa i 2019.

Beate Håvet

Beate Håvet

Beate underviser Ashtanga og MykYoga hos oss. Beate har bred erfaring som instruktør fra treningsbransjen, er autorisert aerobic intruktør fra Elixia og har i tillegg mange sertifiseringer fra ulike gruppetimer, bl.a. BodyBalance fra Les Mills.

Høsten 2016 tok hun 200 RYT Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga instruktørutdanning hos HiYoga med Basia Lipska Larsen.

Beate er utdannet Bachelor of Management fra BI og har videreutdannelse HRM (Human Resource Management).

Linda

Linda

Linda jobber som lærer og har lang erfaring fra barnehage, skole og spesialpedagogikk. Linda har praktisert yoga siden 2009, hovedsakelig Sivananda (klassisk yoga) og praktiserer i tillegg litt Ashtanga, Yin og medisinsk yoga siden 2010.
Linda startet sin yoga lærer karriere med å ha vikartimer på Vestfold yoga i 2012, og vært fast på timeplanen deres siden 2014. Nå har YaYoga gleden av å ha Linda hos oss. Linda er typisk nordlending med glimt i øyet og god humor, og underviser med varme og energi. Du vil bli sett og føle mestring uansett utgangspunkt til yoga. Linda tok lærerutdannelse på 200 timer ved The International Sivananda Yoga Vedanta Centre i London våren 2016, og har i dag en stødig Sivananda yoga praksis. I tillegg har hun dagskurs i MediYoga Kidz 2 – 17 år i regi av MediYoga, samt at Linda elsker å fylle på med kunnskap og deltatt på workshop med Alexander Medin, Daniel Rama, David Robson med flere.
Linda skal undervise SivanandaYoga i høst og litt klassisk lørdag.