ashtanga helg

Wivi Aulesjord

Wivi har lang erfaring innen trening og helse fra S.A.T.S og Puls, og utdannet seg i 2012/2013 på www.puroyoga.no hos R. Alexander Medin som ashtanga yoga instruktør 200 timer i tillegg til dette har hun kurs i barneyoga hos http://groovykidsyoga.com/ . Wivi har SAFE trener kurs gjennom S.A.T.S og utallige andre kurs innen gruppetrening.

Wivi har praktisert med flere kjente Ashtanga instruktører som; R. Sharath Jois, Kino MacGregor, Tim Feldmann, Maria Boox, Mark Robberds, Laruga, David Robson, David Swenson og Petri Raisanen, i tillegg til at har hun flere ganger vært i India for å fordype seg i Ashtanga.

Wivi underviser etter klassisk ashtanga yoga prinsipp kombinert med trygghet og humor, hvor man kan slappe av uansett hvor man er i praksisen.

Marit Haugen

Marit V Haugen

Marit startet sin yoga praksis ved Yggdrasil Yogaskole i Oslo for mange år siden. Hun har praktisert til og fra i en årrekke, men har de siste årene jevnlig praktisert Ashtanga Yoga. Marit har deltatt på flere workshops og kurs med blant andre Tim Feldman, Kino Mac Gregor, Maria Boox og Petri Raisanen. Marit har gjennomført 200 timers Ashtanga utdanning hos R. Alexander Medin fra Puro Yoga og samt gjennomført modul 1 & 2 i YinYoga ved Hi Yoga, Oslo. Marit er utdannet Cand. ed fra Universitetet i Oslo. Marit er en varm og engasjerende person, og underviser med trygghet og humor.

I 2016 gjennomførte Marit sin Yin utdannelse hos Ulrica Nordberg og starter 200 timers utdannelse i 2019 innen Yin & Yang.

Anita portrett 2 farger

Anita Muldsvor

I tillegg til Ashtanga har Anita praktisert Vinyasa, Jivamukti og Acro yoga og deltatt på mange kurs med blant annet: Petri Räisänen, Camilla Veen samt at hun i 2013/14 tok Barneyogautdanning hos Mediyoga.

Anita har tidligere drevet med konkurranseskyting og tok et grunnfag i idrettsledelse innen denne sporten ved Norges idrettshøgskole. Anita har gjennomført vinyasa utdanning og starter videreutdanning innen vinyasa i 2019 samt at hun har fullført YogaNidra utdanning som hun nå underviser på YaYoga.

Linda portrett 2 farger

Linda S. Andersen

Permisjon høsten 2021

Linda jobber som lærer og har lang erfaring fra barnehage, skole og spesialpedagogikk. Linda har praktisert yoga siden 2009, hovedsakelig Sivananda (klassisk yoga) og praktiserer i tillegg litt Ashtanga, Yin og medisinsk yoga siden 2010.
Linda er typisk nordlending med glimt i øyet og god humor, og underviser med varme og energi. Du vil bli sett og føle mestring uansett utgangspunkt til yoga. Linda tok lærerutdannelse på 200 timer ved The International Sivananda Yoga Vedanta Centre i London våren 2016, og har i dag en stødig Sivananda yoga praksis.

Lisa Hasselberg

Lisa portrett 2 farger

Lisa Hasselberg

Permisjon høsten 2021.

Lisa er opprinnelig svensk, men har bodd i Norge i mange år. Lisa har gjennomført Axelssons yoga utdanning samt fullførte sommeren 2020 Ashtanga Vinyasa Yoga fordypning med R. Alexander Medin og Puro Yoga. I det daglige jobber Lisa som sykepleier og har også medisinsk yoga erfaring. Lisa underviser YogaBliss onsdag morgen og rullerer på fredagsklassene hos oss. Lisa underviser med en fin tilstedeværelse og er veldig behagelig instruktør.

Kajsa Mickelsen

Kajsa Mikkelsen

Kajsa har praktisert Ashtanga Yoga i 4 år, og fullførte i 2020 Ashtanga fordypningsutdanning med R. Alexander Medin på Nøsen Yoga senter. Kajsa jobber til daglig i barnehage og er opprinnelig svensk men ser på seg selv som norsk. Hun har en daglig ashtanga praksis og underviser med en tilstedeværelse og ro som skaper en god energi i rommet. Kajsa har nydelige justeringer og veiledninger og alle føler seg sett på hennes klasser. Med en ydmyk og varm måte tar hun vare på våre kunder. Hun er også å treffe på fredags yoga 1 gang i måneden. Kajsa har assistert Wivi siden jul 2021 og har nå egne klasser på YaYoga.