wivi portrett 2 farger

Wivi Aulesjord

Wivi har lang erfaring innen trening og helse fra S.A.T.S og Puls, og utdannet seg i 2012/2013 på www.puroyoga.no hos R. Alexander Medin som ashtanga yoga instruktør 200 timer i tillegg til dette har hun kurs i barneyoga hos http://groovykidsyoga.com/ . Wivi har SAFE trener kurs gjennom S.A.T.S og utallige andre kurs innen gruppetrening.

Wivi har praktisert med flere kjente Ashtanga instruktører som; R. Sharath Jois, Kino MacGregor, Tim Feldmann, Maria Boox, Mark Robberds, Laruga, David Robson, David Swenson og Petri Raisanen, i tillegg til at har hun flere ganger vært i India for å fordype seg i Ashtanga.

Wivi underviser etter klassisk ashtanga yoga prinsipp kombinert med trygghet og humor, hvor man kan slappe av uansett hvor man er i praksisen.

Marit portrett 1 farge

Marit V Haugen

Marit startet sin yoga praksis ved Yggdrasil Yogaskole i Oslo for mange år siden. Hun har praktisert til og fra i en årrekke, men har de siste årene jevnlig praktisert Ashtanga Yoga. Marit har deltatt på flere workshops og kurs med blant andre Tim Feldman, Kino Mac Gregor, Maria Boox og Petri Raisanen. Marit har gjennomført 200 timers Ashtanga utdanning hos R. Alexander Medin fra Puro Yoga og samt gjennomført modul 1 & 2 i YinYoga ved Hi Yoga, Oslo. Marit er utdannet Cand. ed fra Universitetet i Oslo. Marit er en varm og engasjerende person, og underviser med trygghet og humor.

I 2016 gjennomførte Marit sin Yin utdannelse hos Ulrica Nordberg og starter 200 timers utdannelse i 2019 innen Yin & Yang.

Anita portrett 2 farger

Anita Muldsvor

I tillegg til Ashtanga har Anita praktisert Vinyasa, Jivamukti og Acro yoga og deltatt på mange kurs med blant annet: Petri Räisänen, Camilla Veen samt at hun i 2013/14 tok Barneyogautdanning hos Mediyoga.

Anita har tidligere drevet med konkurranseskyting og tok et grunnfag i idrettsledelse innen denne sporten ved Norges idrettshøgskole. Anita har gjennomført vinyasa utdanning og starter videreutdanning innen vinyasa i 2019.

Beate portrett 6 farger

Beate Håvet

Beate underviser Ashtanga og MykYoga hos oss. Beate har bred erfaring som instruktør fra treningsbransjen, er autorisert aerobic intruktør fra Elixia og har i tillegg mange sertifiseringer fra ulike gruppetimer, bl.a. BodyBalance fra Les Mills.

Høsten 2016 tok hun 200 RYT Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga instruktørutdanning hos HiYoga med Basia Lipska Larsen.

Beate er utdannet Bachelor of Management fra BI og har videreutdannelse HRM (Human Resource Management).

Linda portrett 2 farger

Linda S. Andersen

Permisjon høsten 2021

Linda jobber som lærer og har lang erfaring fra barnehage, skole og spesialpedagogikk. Linda har praktisert yoga siden 2009, hovedsakelig Sivananda (klassisk yoga) og praktiserer i tillegg litt Ashtanga, Yin og medisinsk yoga siden 2010.
Linda er typisk nordlending med glimt i øyet og god humor, og underviser med varme og energi. Du vil bli sett og føle mestring uansett utgangspunkt til yoga. Linda tok lærerutdannelse på 200 timer ved The International Sivananda Yoga Vedanta Centre i London våren 2016, og har i dag en stødig Sivananda yoga praksis. I tillegg har hun dagskurs i MediYoga Kidz 2 – 17 år i regi av MediYoga, samt at Linda elsker å fylle på med kunnskap og deltatt på workshop med Alexander Medin, Daniel Rama, David Robson med flere.

Lisa Hasselberg

Lisa portrett 2 farger

Lisa Hasselberg

Permisjon høsten 2021.

Lisa er opprinnelig svensk, men har bodd i Norge i mange år. Lisa har gjennomført Axelssons yoga utdanning samt fullførte sommeren 2020 Ashtanga Vinyasa Yoga fordypning med R. Alexander Medin og Puro Yoga. I det daglige jobber Lisa som sykepleier og har også medisinsk yoga erfaring. Lisa underviser YogaBliss onsdag morgen og rullerer på fredagsklassene hos oss. Lisa underviser med en fin tilstedeværelse og er veldig behagelig instruktør.

Sigurd Gundersen

Sigurd Gundersen

Sigurd har undervist yoga i over 20 år med bakgrunn i ashtanga, vinyasa, hatha, pilates og Yin yoga og undervist på studioer, treningssentre, bedrifter, retreats og lærerutdannelser i Oslo, Bergen og København. Sigurd er utdannet i kinesisk akupunktur med en vestlig tilnærming samt tverrfaglig mastergrad i sosialantropologi og kommunikasjon. Studerer på UIO for å bli lærer.
Hans yogaklasser legges opp tilpasset den enkelte elev med ulike temaer kombinert med en uhøytidelig og utforskende tilnærming til yoga og vektlegger kunnskap, dialog og erfaring